Juist in deze tijd waarin gezondheid zo centraal staat is beweging en een gezond gewicht ontzettend belangrijk. Sportcentrum Hippogym, dat deze zomer alweer 21 jaar bestaat, biedt je daarvoor alle mogelijkheden.


Eigenaar Stephan Taal is tijdens de sluiting wederom niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo voorzag hij in de eerste lockdown de fitnessruimte van een nieuwe vloer en ging nu de indeling van de trainingsruimten volledig op de schop. Dit resulteerde in ruime en overzichtelijke sportzalen. De klassikale lessen worden voortaan gegeven in een zaal die twee keer zo groot geworden is. De fitnessruimte van 300 m² biedt de sporter alle ruimte om vrij te trainen en voor de mensen die vrij trainen wat lastig vinden is er de Fitcircle.

De Fitcircle is een fitnesscircuit van 8 oefeningen waarmee je je hele lichaam traint. Doordat er een timer in de cirkel aanwezig is wordt je gestuurd in wanneer je begint aan een oefening en wanneer het tijd is om naar het volgende toestel over te stappen. Hierdoor kun je in een relatief korte tijd toch je hele lichaam trainen en verdwaal je niet in de hoeveelheid toestellen die er in een fitnessruimte te vinden zijn. Voor fysiotherapie en revalidatie kun je ook nog steeds terecht bij Sportcentrum Hippogym. Fysiotherapeute Trea Vader van Fysiotherapie Hollands Kroon heeft haar eigen praktijkruimte in het pand en maakt indien nodig bij haar behandelingen gebruik van de fitnesruimte. Het fijne daarvan is dat je al vertrouwd bent met het sportcentrum en de apparatuur als je later zelfstandig of in het revalidatie-uur gaat trainen.

Het uitgebreide programma van Sportcentrum Hippogym bied je verder nog Buitentraining, Club Cycle, Club Yoga, Club Power, Cross Power, Fit & Shape, Total Body Workout, Perfect Pilates, Better Belly, Kickboksen voor volwassenen en Personal Training.

Nog nooit was werken aan je gezondheid zo actueel als het afgelopen jaar en onze trainers helpen je met veel enthousiasme op weg. De gezellige en gemoedelijke sfeer die er in het sportcentrum heerst zorgt er voor dat iedereen zich welkom voelt bij Hippogym.

Voor informatie kun je terecht op www.hippogym.nl of stuur even een mailtje naar info@hippogym.nl