HIPPOLYTUSHOEF – Dankzij de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging op 3 februari hebben de Wironruiters een mooie grote ovale vergadertafel gekregen van sportschool Hippogym ook uit Hippolytushoef. Wel stond hier een tegenprestatie tegenover; Stephan Taal, eigenaar van Hippogym denkt nog na over een alternatieve training welke plaats vindt op de locatie van de rijvereniging.

Stamtafel
Na een inspannende les nog even gezellig nazitten met elkaar in de kantine, daar kijken we met zijn allen naar uit. Zo ook bij de Wironruiters. Het nazitten is in gewone tijden, een vaste prik bijvoorbeeld voor de menners die hun les rijden op de woensdagavond. Naast dat zij fanatiek trainen, zijn zij ook echt voor de gezelligheid lid bij de menvereniging De Wironruiters.

Opfrisronde
De Wironruiters hebben deze periode zonder paardensportactiviteiten aangegrepen om de accommodatie te voorzien van een grote opfrisbeurt. Zodra de accommodatie weer echt geopend wordt voor publiek, zal deze heel anders tonen bij binnenkomst. Deze tafel krijgt een prominente plek in de kantine en zal gaan dienen als stamtafel van menig lesgroep die graag nog even na blijft zitten met elkaar.

Tegenprestatie
Nadat de Wironruiters interesse toonde in de tafel en 6 stoelen, kregen zij de vraag wat zij daar tegenover konden stellen. De origineelste tegenprestatie zou dan de gehele set krijgen. De ruiters boden aan om de locatie te mogen gebruiken voor een alternatieve training op het terrein; een workout in het mulle zand van de paardenbak, een ‘hordeloop’ over de hindernissen uitgezet over het grasland, zomaar wat suggesties die gedaan zijn. Wat het uiteindelijk wordt, dat zal nog moeten blijken.

Beursvloer
De beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement onder de vleugels van de Hollands Kroonse Uitdaging, waarbij het bedrijfsleven en de verenigingen en stichtingen elkaar treffen. Zij proberen met gesloten knip maar door uitwisselen van producten en diensten elkaar te helpen. Edwin Wittink verzamelt gedurende het hele jaar vraag en aanbod, welke via de website kenbaar gemaakt worden.

Websites
Wironruiters www.wironruiters.nl, Hollandse Kroonse
Uitdaging www.hollandskroonseuitdaging.nl,
Hippogym https://hippogym.nl/