Deze week hebben we een overheerlijke delicatesse in de aanbieding, Hollandse Garnalen!

Dat wordt weer ouderwets een oude krant op tafel, biertje erbij en pellen maar!

2 kilo ongepelde Holalndse garnalen voor € 10.00 !!

Romige pasta met Hollandse garnalen en broccoli

Ingrediënten (2 personen)
150 g Hollandse garnalen
150 gram (vlinder)pasta
300 gram kleine broccoliroosjes
3 bosuitjes
150 gram verse roomkaas met kruiden
nootmuskaat
zout en peper, versgemalen

Bereiding
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in ongeveer 10 minuten beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 5 minuten mee. Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes. Roer in een andere pan de verse roomkaas los met 3-4 eetlepels kookvocht van de pasta.

Schep de uiringetjes erdoor. Giet de pasta af en schep de pasta met de broccoli en garnalen door het roomkaasmengsel. Warm het geheel al roerende nog heel even door op zacht vuur. Breng de pasta op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Schep de pasta in twee warme diepe borden.

Lekker met vers geraspte Parmezaanse kaas.

Een fijne week en tot zaterdag!

Bron recept Visrecepten.nl