HIPPOLYTUSHOEF - Pianoduo Beth & Flo, twee eigenzinnige pianistes met gevoel voor theater, geven op zondag 24 maart om 15.30 uur een concert in de Hippolytuskerk te Hippolytushoef. Geen concert zoals je zou verwachten van klassiek pianistes: Beth & Flo maken hun publiek op een slimme en verrassende manier deelgenoot van de muziek die zij spelen. Het gevolg is een optreden tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma in.

Maar geen twijfel: Claudette Verhulst en Elsbet Remijn zijn pianisten om serieus te nemen. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rien de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Elsbet en Claudette behaalden daar in 2014 hun Masterdiploma.

De dames namen met succes deel aan verschillende concoursen en traden op bij festivals, zoals het Grachtenfestival in Amsterdam, het Haagse Uit Festival, het Peter de Grote festival in Groningen. Een bijzondere gelegenheid was het EYE Filmbal in 2016, waar het duo live muziek speelde op twee vleugels bij een stille film!

En er wordt prachtige muziek gemaakt: Rachmaninov, Saint-Saëns en Gershwin komen voorbij, evenals het symfonische gedicht De Moldau van Smetana, in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Zondag 24 maart 2019, 15.30 uur Kroonconcerten Hippolytushoef, Pianoduo Beth & Flo Spel: Elsbet Remijn & Claudette Verhulst Regie: Elisabeth Boor

Tickets à € 14,- zijn voor aanvang verkrijgbaar in de kerk vanaf 14.45 uur en via: www.dekroonconcerten.nl. Dit kan t/m donderdag 21 maart.
Of per telefoon bij Gideon van Beek: 0227 72 02 04