HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 25 november om 15.30 uur zal Argentijnse tangomuziek klinken in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Het Tangata Trio, met muziek geïnspireerd door de Argentijnse tango, zal vele harten sneller doen kloppen!

Tangata bestaat uit: Margreet Markerink – piano, Jacqueline Edeling – bandoneon en Boris Franz – contrabas. Tangata brengt muziek vol passie. Professioneel, met veel ervaring, sprankelend en jong. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken het ensemble een feest voor oor, oog en gevoel. Tangata is een ensemble dat wereldwijd heeft opgetreden. Van podiums in Toscane, Finland, Istanbul, Granada tot en met Minnesota en Buenos Aires. Ze namen ook meerdere cd’s op en recent kwam de nieuwe cd “Alive!” uit. Live opgenomen in Vredenburg. Met Andrea Bentivoglio op viool en Jeannine Geerts zang.

Zij spelen natuurlijk werken van Astor Piazzolla, de grote tangomeester, , Julian Plaza en Osvaldo Fresedo, maar ook eigen werken van Margreet Markerink.

Kaarten voor deze heerlijke tangomiddag kunnen worden besteld tot donderdag 22 november bestellen via de website www.dekroonconcerten.nl, voor aanvang van het concert aan de kassa in de kerk (zolang de voorraad strekt) of telefonisch bij Gideon van Beek: 0227 720204 of Gerda Visser: 0227 592509