WIERINGERMEER - Zaterdag 8 april gaan in de theaterzaal van de Cultuurschuur alle remmen los. Op het podium staat dan een band die werkelijk alles in zich heeft; Soul, blues, sfeer, passie en vooral; heel veel plezier! Want dat hebben de muzikanten van “Just Wednesday” met elkaar én met het publiek.

Boegbeelden zijn de zangeressen Marijke Verbeek en Dayenne Stuyt, zij worden op gitaar begeleid door Kees van Spronsen en Rene Broerse. Achter het drumstel en de percussie-instrumenten gaan

Eric van der Deure en Aaf Peter schuil. Radjoe Ramphal bespeelt het keyboard en voor een extra swing zorgen Marianne Beerenhout en Niko Dol met de saxofoons en Hilly Teunissen op haar trompet.

Alle bandleden , grotendeels afkomstig uit Noord Holland, maken sinds hun jeugd muziek.
Iedere woensdagavond (“Wednesday”) doen ze dat vol overgave met elkaar; hoe gezellig kan een hobby zijn!
Het resultaat laten ze in Wieringerwerf graag horen én zien als sluitstuk van een bont seizoen met artiesten die op uitnodiging van de Culturele Raad Wieringermeer naar de Cultuurschuur kwamen.

Na de zomerstop staat een nieuwe serie optredens op de rol, maar eerst dus nog een heerlijk optreden van de formatie “Just Wednesday” die garant zal staan voor een aanstekelijke muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste blues en soul nummers.

De aanvang zaterdagavond 8 april is 20.00 uur in de Cultuurschuur Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree 10 euro.
Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere, 0227 58 1781.
Zie ook www.cultureleraad-wieringermeer.nl

Op de foto:

Staand van links naar rechts: Eric, Kees, Radjoe, Rene, en Aaf.
Zittend van links naar rechts: Marijke, Marianne, Niko, Hilly en Dayenne.