WIERINGERWAARD - Op zondag 19 december a.s. draait het Filmhuis de Oude School weer een leuke film, een super romantische dit keer. Om 14 uur vertonen we de prachtige film Bridges of Madison County.

Waar gaat de film over?
De fotograaf Robert Kincaid vraagt de weg bij de boerderij van huisvrouw Francesca Johnson, wiens echtgenoot en kinderen niet aanwezig zijn. De details van de vier-dagen durende romance houdt Francesca bij in een dagboek, welke na haar dood door haar kinderen wordt gevonden.

Weten hoe dit afloopt? Kom gezellig langs en geniet van de gezelligheid, een groot scherm en prachtige muziek. Een kaartje kost slechts € 5,00 en afsluitend kun je nog even nazitten met een borreltje.


Kaartjes kun je bestellen via de agenda op de site www.filmhuisdeoudeschool.nl. Bestellen kan ook per mail op majo.borst@gmail.com of telefonisch op 06-11774800. Omdat we graag van te voren willen weten op hoeveel mensen we moeten rekenen is vooraanmelding zeer gewenst!

Ook de andere films op de agenda zijn daar al te zien en te bestellen. We hebben een flink aantal leuke films geprogrammeerd waaronder gave kinderfilms. Elke keer op de zondag om 14 uur.