WIERINGERMEER - Wie Alkmaar zegt, denkt aan kaas en wie kaas zegt denkt aan Alkmaar. Na dinsdagavond 11 april zullen de leden van het Katholiek Vrouwengilde echter ook “Kees Kaas” in gedachten hebben! “Kees Kaas” is de artiestennaam van Kees Kraakman, in het dagelijks leven werkzaam bij de gemeente Alkmaar.

Hij zal een programma presenteren met anekdotes en liedjes die o.a. van betrekking zijn op onze mooie provincie Noord-Holland. Het belooft een gezellige en ontspannen avond te worden en hiermee sluiten de dames van het K.V.G. Wieringermeer bijna een veelzijdige seizoen af.

Wat nog rest zijn een drietal uitjes; een fietstocht naar “Brink 55” te Slootdorp op 26 april, de jaarlijkse Mariaviering op 10 mei in Nibbixwoud; beiden opgave bij Emmie Wouts, tel. 602868, en op 10 juni de Rabofietstocht, opgave bij Anne Mieke Egging, tel. 602236.

Dinsdag 11 april is de aanvang in café “Bij de Buren” te Wieringerwerf om 19.30 uur en ook niet-leden zijn, voor een entree van 3 euro, van harte welkom.