HIPPOLYTUSHOEF - In de sfeervolle Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef, op het oude voormalige eiland Wieringen organiseert de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk ook dit seizoen weer haar Kroonconcerten bij kaarslicht met concerten die zeer de moeite waard zijn. Altijd op zondagmiddag om 15.30 uur.

In oktober komen: Klaartje van Veldhoven – zang en Bert van den Brink – accordeon. Een bijzondere combinatie van barokmuziek en volksliederen. Zondag 26 november: Villa met uitzicht – harp – fluit – acteur met “Van Gogh Impressies”, brieven die van Gogh en zijn dierbaren elkaar schreven, met beelden van zijn schilderijen geprojecteerd op scherm begeleid door betoverende muziek. Zondag 28 januari het Merain Trio, Ierse muziek: zang – Keltische harp – bodhrán - viool met muzikale highlights van de Ierse traditie. Zondag 25 februari: Ebonit Saxofoonkwartet. Een jong en sprankelend ensemble. En dan op 25 maart: Ons Jubileumconcert – 40 jaar SKAH !! Met Eric Vaarzon Morel - flamencogitaar en Eric Vloeimans – trompet. Eric en Eric zijn ervaren bespelers van de grote Nederlandse en buitenlandse podia. Bestel dus tijdig uw kaarten!

Maar we beginnen zondag 24 september met een cello-duo. Octavie Dostaler-Lalonde en Maximiliano Segura Sanchez. Canada en Spanje ontmoeten elkaar deze middag: twee jonge getalenteerde conservatoriumstudenten die hun sporen op het internationale podium al ruimschoots verdiend hebben! Ze brengen muziek van barok tot romantiek waarin alle gezichten van de cello getoond worden: zangerig en expressief, met lage rijke bastonen en buigzaam tot in de hoogste registers! Ze komen net uit Perth, Engeland en spelen volgende maand in de Royal Festival Hall in Londen! Voor info: www.octaviedostalerlalonde.com.

Kaarten voor dit concert à € 14,= zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Hippolytuskerk voor aanvang van het concert. Ook kunt u reserveren via de mail of met uw bankbetaling. Dit kan tot 1 week voor het concert. Er is ook nog een abonnement te verkrijgen: € 50,= voor 4 concerten naar keuze of € 70,= voor alle 6 concerten van dit seizoen door het bedrag over te maken op NL50 RABO 0370 3540 79 ten name van SKAH Hippolytushoef, onder vermelding van uw naam en adres. De abonnementskaart wordt dan toegezonden.

Voor verdere informatie: Gerda Visser. 0227 59 25 09 of Gideon van Beek. 0227 72 02 04