HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 24 november om 15.30 uur steekt de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk de kaarsjes aan in het kaarslichtconcert in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef voor het Duo Nierop – Vijselaar – 2 harpen.


Vol enthousiasme, passie en liefde voor de harp laten Colet Nierop en Marije Vijselaar de enorme diversiteit van dit prachtige instrument tot haar recht komen. Ze laten de grootheid en veelheid van klankkleuren ervan zien en horen. Ze zullen u raken met de klanken van hun oogstrelende harpen èn met hun persoonlijkheid. Met muziek van o.a. Johann Sebastiaan Bach, Franz Schubert, Enrique Granados en Marcel Tournier.


Colet Nierop behaalde haar Bachelor en Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelt met haar eigen ensembles in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft haar lespraktijk in Warmenhuizen, Schagen, Bennebroek, Uitgeest, Beverwijk en op Texel.


Marije Vijselaar studeerde bij Erika Waardenburg aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij zowel de Bachelor als de Master opleiding deed. Naast haar lespraktijk is ze ook actief als freelance harpiste en speelt ze in allerlei kamermuziek bezettingen, orkesten, begeleidt ze koren en speelt ze solo.


Kaarten voor dit prachtige concert zijn verkrijgbaar via de website: www.dekroonconcerten.nl voor € 15,00. Na betaling worden de kaarten per e-mail toegestuurd. Of per telefoon bij Gideon van Beek: 0227 72 02 04. En ook in de kerk zijn vanaf 14.45 uur (als ze nog voorradig zijn) nog kaarten te koop.