JULIANADORP - Nog iets meer dan een week en dan barst de 26e editie van het allerleukste Dorper feestje weer los. Net als vorig jaar, vindt Julianapop ook dit jaar weer plaats op de zaterdag vóór Vaderdag. De, steeds groter wordende, groep vrijwilligers maakt zich op voor een mooie dag, en de bezoekers ook. De kaarten gaan als hete broodjes over de (online) toonbank!

Op 15 juni heeft de organisatie weer een mooie dag in de planning met voor ieder wat wils, precies zoals je van het festival gewend bent. Wederom twee podia, een nog grotere keuze in hapjes & drankjes en natuurlijk de zondag om lekker uit te slapen. Met headliners Quintino, De Jeugd van Tegenwoordig, Rob de Nijs en acts als Mamihlapinatapai, Johnny & The Gangsters of Love, de Polderse formatie Vaart en exclusief Julianapop feestduo JPOP NONSTOP (DJ Jordy & MC Matsoe) staat het programma weer als ’n huis. De line-up en aankleding beloven weer een heus feestje te worden en de organisatie heeft hier en daar weer wat veranderingen aangebracht om iedereen een topdag te bezorgen.

Dorps talent & exclusieve primeur Vaart
Zoals ze zelf zeggen: “Vaart maakt liedjes die ergens over gaan”. 15 juni brengen ze twee nieuwe nummers ten gehore, speciaal geschreven voor Julianapop. Later dit jaar duiken de mannen van Vaart de studio in om deze bijzondere nummers op te nemen, maar op Julianapop krijgen de bezoekers alvast een unieke primeur. Niet alleen de bandleden komen naar het festival, ze nemen een deel van het Ritmisch Koor Breezand mee. Maar liefst 15 koorleden zullen de mannen vocaal bijstaan op de bühne. Dit kan niets anders dan een muzikaal spektakel worden! Alsof dat nog niet genoeg is, wordt er op de vooravond van het festival (vrijdag 14 juni) gestreden om een plekje op het podium. De winnaar van de zesde editie van ’s Dorps talentenjacht ‘Julianadorp’s Got Talent’ krijgt de eer Julianapop te openen. Wie wil dat nu niet?

Uitbreiding en vernieuwing
Door de jaren heen blijft het evenement zich vernieuwen. Er wordt bijvoorbeeld wederom aan de vegetarische medemens gedacht: na het succesvolle debuut van de vega loempia’s in 2018, wordt het assortiment dit jaar uitgebreid met vegetarische pizza’s. Daarnaast staan ook pizza Hawaï, pizza Peperoni en pizza Shoarma Kip voor het eerst op het menu. Er is zomerse Desperados te verkrijgen bij elke bar, de smoothiedames keren terug met een frisse, fruitige slok en er is een tropische cocktailbar aanwezig op het terrein. De Helderse Jongens zorgen tevens voor een lekker speciaalbiertje! Na het succes van vorig jaar zijn ook deze editie weer kluisjes aanwezig. Het terrein mag tussendoor niet worden verlaten en de poort sluit om 18:00, maar de organisatie doet er alles aan om het de bezoeker zo prettig mogelijk te maken. De drukke dag zal wel wat vergen van de toch al zo hard werkende vrijwilligers, maar de sfeer zit er nu al goed in. Dat maakt het evenement uniek: met zoveel enthousiaste energie kan het niet anders dan gezellig worden!

De laatste kaarten Met de kaartverkoop gaat het vlot: er is inmiddels ruim 80% verkocht en de laatste paar kaarten liggen klaar! Men kan nog bij de voorverkoopadressen of online terecht voor de allerlaatste kaartjes zolang de voorraad strekt. Kinderkaarten zijn evengoed en uitsluitend op 15 juni aan de deur verkrijgbaar. Kijk op www.julianapop.nl/tickets en houd de Julianapop Facebookpagina in de gaten voor de laatste smeuïge details.