JULIANADORP - Op de elfde van de elfde heeft de organisatie van Julianapop de eerste
naam voor 2020 aangekondigd. Niet zomaar een datum en zéker niet zomaar een act. Dag
van de dwazen, het getal van de gekken en bovendien het beginvan het carnavalsseizoen:
daar hoort natuurlijk een feestact bij. Zeggen wij feestact, dan zeggen jullie? Juist, Snollebollekes!

In 2020 ziet Julianapop er iets anders uit. Met de verhuizing van de Landbouwstraat naar het nieuwe evenemententerrein aan de Zuiderhaaks (achter het Avia-tankstation) heeft de organisatie de mogelijkheid het festival weer flink door te innoveren. Toch hoeven bezoekers niet bang te zijn dat Julianapop niet meer van het dorp is. Het oeroude, gezellige J’pop-gevoel zal niet verloren gaan.

Programma 2020
Snollebollekes is de eerste naam die kan worden toegevoegd aan de line-up van de 27e editie van Julianapop. In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot het populairste feestnummer van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Kaartverkoop
Net zoals afgelopen jaren begint de online kaartverkoop op tijd. Speciaal voor de vroege beslissers en diegenen die 20 juni 2020 al máánden geblokt hebben in hun agenda! Vanaf zaterdag 1 februari 2020 zullen de eerste kaartjes over de digitale toonbank vliegen via www.julianapop.nl/tickets. Koop je je kaartjes liever bij één van de voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder? Niet getreurd: ook daar zijn op een later tijdstip gewoon kaartjes verkrijgbaar. Voor de laatste updates en hete line-up nieuwtjes houd je onze Facebookpagina en www.julianapop.nl in de gaten!