HIPPOLYTUSHOEF - De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk bestaat dit voorjaar 40 jaar en dat wordt gevierd op zondag 25 maart om 15.30 uur met een spetterend jubileumconcert in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef.

Voor u komen spelen:

  • Eric Vaarzon Morel – flamencogitaar en
  • Eric Vloeimans - trompet

Het programma voor deze middag is “ Aire y compás “. ‘Al Aire’ is de term die in de flamenco wordt gebruikt voor het goede gevoel, de goede swing waarmee de muzikant zijn muziek overbrengt op het publiek.

Eric en Eric zijn zeer ervaren bespelers van de grote Nederlandse en buitenlandse podia. Deze twee fantastische virtuozen creëren muziek in de zuiverste vorm, zonder opsmuk. Twee musici die solo en als duo intens met hun publiek communiceren. Door invloeden van over de hele wereld schitteren hun talloze klankkleuren. U hoeft alleen nog maar uw ogen dicht te doen en u bent …… al aire!

Het Financieel Dagblad schreef : ” Met name de combinatie van Vaarzon Morels authentieke flamencospel met Vloeimans weemoedige trompetklanken is fascinerend “

De musici spelen eigen werken, dus zowel van Vaarzon Morel als Vloeimans met namen als: Preludio, Recuerdo, Eterna Melodia, Amigos, Gitano enz. Er zijn al heel veel kaarten in de voorverkoop verkocht. Bij belangstelling voor dit concert wordt sterk aangeraden de kaarten te bestellen via de website: www.dekroonconcerten.nl.

Dat kan tot donderdag 22 maart. Na betaling worden ze dan toegezonden. Gereserveerde maar nog niet betaalde kaarten kunnen worden afgehaald tot 15.00 uur; daarna vervalt de reservering.

Voor verdere informatie: Gerda Visser tel: 0227 59 25 09