DEN HELDER - Na 15 jaar gaat ISH terug naar waar het allemaal ooit begon: urban arts in het theater. Met een spectaculaire show met o.a. skaters, freerunners, breakdancers en BMX’ers, waardoor je met een andere blik naar urban arts kijkt. Onder de bezielende leiding van artistiek leider Marco Gerris (jurylid ‘The Freestyle Games’ & ‘So You Think you Can Dance’).

‘Elements of freestyle’ gaat over de alles goedmakende secondes waarin die ingewikkelde trick eindelijk lukt. Over de totale focus, extase en het gevoel van vrijheid bij de sporter. Het publiek ontdekt de kunst achter het kunstje!

Met gratis voorprogramma/workshop om 15.00 uur!

In samenwerking met Jongerenwerk Den Helder en Rik Bodylanguage organiseert de Kampanje om 15.00 uur voor alle bezoekers een gratis Urban Workshop! Doe mee met onder andere Panna Knock Out, krijg HipHop-moves onder de knie, vlieg en spring mee tijdens de Freerunning en spin rond in de Breakdance lessen. Krijg jouw Urban Skills onder de knie en zie na de workshop jouw idool in de Show ´Elements of Freestyle´!

Zondag 09/04
17.00 uur
Den Helder Airportzaal
Theater de Kampanje