HIPPOLYTUSHOEF - Op zondag 28 oktober a.s. om 15.30 uur is bij de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk het programma Café des Chansons te horen en zien in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef, door zangeres Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet. Café des Chansons brengt een schitterend repertoire met de mooiste Franse klassiekers van persoonlijkheden als Barbará, Serge Gainsbourg en Édith Piaf, maar ook eigen composities van Charlotte.

Altvioliste Odile Torenbeek hoorde Charlotte Haesen zingen op een zonnige zaterdagmiddag op de Noordermarkt in Amsterdam en ze viel als een blok voor haar performance en zangtalent. De dames besloten een chansons-programma te maken en formeerden een strijkkwartet: het Tobalita strijkkwartet met: Robert Lis – viool, Evelien Jaspers – viool, Odile Torenbeek – altviool en Anjali Tanna – cello. Alle vier musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. Ze belden de beste arrangeurs en zie: chansons zoals je ze in geen tijden meer gehoord hebt!

Het NRC schrijft: ”prachtig intiem en authentiek” “precies de juiste mix van onzware ernst en vlinderachtige humor” Eric Voermans in Het Parool: “ Charlotte Haesen zingt op indrukwekkende, dramatische, vrolijke, melancholieke ontroerende wijze, schitterend dit.”

Zondagochtend 28 oktober zijn Charlotte en het Tobalita Strijkkwartet gast op radio 4 bij Hans van de Boom vanuit de Spiegelzaal in het Concertgebouw. Om alvast even te horen wat de SKAH brengt die middag!

Kaarten kosten € 14,= en zijn tot de vrijdag voor het betreffende concert te bestellen via de website www.dekroonconcerten.nl Na betaling krijgt u de toegangskaarten per
e- mail toegestuurd. Ook kunt u kaarten bestellen bij Gideon van Beek: 0227 720204 of Gerda Visser: 0227 592509. Of op de middag van het concert voor aanvang bij de kassa in de kerk.