HIPPOLYTUSHOEF - Toneelvereniging Succes speelt op zondag 24 maart nog één keer vier eenakters onder de titel ‘Verwarringen’. Wie nog wil komen kijken moet zelf niet in de war raken. De voorstelling is wegens omstandigheden niet in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, zoals eerder aangekondigd, naar in het thuishonk van Succes, Dorpshuis Hippolytushoef.

De eenakters zijn van de hand van Alan Ayckbourn, na Shakespeare de meest gespeelde theaterauteur van Groot-Brittannië. Er zit behoorlijk wat bitterheid in zijn humor verscholen. Toch blijft de toon altijd mild. Naar Ayckbourn kijken is zich vrolijk maken om de bekrompenheid en de eigenwijsheid van de medemens maar tegelijk kun je niet ontkomen aan het gevoel dat je om jezelf zit te lachen...

‘Verwarringen’ is een zedenkomedie gesitueerd in de middenklasse, waarbij vooral huwelijksperikelen en het gebrek aan een open en heldere communicatie tussen mensen en vooral tussen partners, gehekeld worden in een opeenvolging van vijf korte eenakters. Deze eenakters zijn op een zeer subtiele wijze thematisch en toneel-technisch (via de figuren en de lokaties bijvoorbeeld) aan elkaar gekoppeld. Succes zal vier van de eenakters spelen.

Succes geeft op zondag 24 maart om 14:00 uur een matineevoorstelling Dorpshuis Hippo aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef.

Kaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn verkrijgbaar aan de zaal of kunnen besteld worden op www.toneelvereniging-succes.nl/kaartverkoop.