ALKMAAR - Aanstaande zaterdag barst het dancefestival weer los. Er wordt dit jaar flink uitgepakt volgens Joey Matahelumual, één van de organisatoren. ‘’We hebben dit jaar een fantastische line-up, prachtige stages en aan de uitstraling wordt hard gewerkt. Het festival groeit, de vooruitzichten zien er goed uit en ik ben er van overtuigd dat we dit jaar een heel gaaf event gaan neerzetten.’’

De festivalgangers maken dit jaar zelfs kans op een geheel verzorgde reis naar Ibiza voor 2 personen. Iets wat aansluit bij het thema van dit jaar ‘A world journey’. In samenwerking met Holland Casino krijgen bezoekers een lot waarmee ze een 4-daagse vakantie kunnen winnen inclusief vlucht, hotel, koffers, zakgeld en een MINI Cooper om rond te cruisen op het eiland. De gehele actie staat uitgelegd op de Facebookpagina van Fuse Festival.

Op 17 juni komen onder andere Freddy Moreira, Dyna, Bizzey, Johnny 500, DJ Manie, Tony Scott, Haeken en Sandrien naar Alkmaar toe voor Fuse Festival. De laatste tickets zijn nu nog online te verkrijgen. Ga naar www.facebook.com/FuseFestivalNL voor meer informatie en tickets!