DEN HELDER - Theater de Kampanje start op 29 augustus a.s. met het derde theaterseizoen op locatie Willemsoord. Kim Spaans-Smit heeft, samen met directeur Arjaen Kersten, een mooie programmering gemaakt en daarin is de mening van de theaterbezoeker uiteraard ook in meegenomen.

Sta-concerten

Naar aanleiding van het sta-concert van De Dijk vorig jaar in de Stadshal vroegen wij theaterbezoekers…’welke artiesten wilt u ook in de Stadshal zien optreden?’ Vele enthousiaste reacties volgden, en inmiddels is het tweede sta-concert geprogrammeerd op zaterdag 28 oktober. De unieke rockband Golden Earring komt naar Den Helder toe en …. u kunt er nog bij zijn!

Uw mening telt
De afgelopen drie jaren in het nieuwe gebouw hebben wij vooral geluisterd naar de mening van de theaterbezoeker en proberen daar zoveel mogelijk op in te spelen. Zo kunnen we het theater naar een hoger plan tillen en ons nadrukkelijker profileren. Niet alleen is programmering een heel belangrijk onderdeel, ook het optimaliseren van de gastvrijheid en faciliteiten in- en rondom de Kampanje hoort daarbij.

Om die reden zal het theater, vanaf maandag 7 augustus, een kleine renovatie ondergaan. De zichtlijnen van het 1e en 2e balkon worden geoptimaliseerd door de balkonrand aan te passen. Bouwbedrijf de Nijs voert de werkzaamheden uit, mede in opdracht van Willemsoord BV.
In week 33 zullen de werkzaamheden afgerond zijn.