AMSTERDAM - De zomer, een heerlijk seizoen met lange dagen en zwoele zomeravonden. De stad bruist, de terrassen zitten tot in de late uurtjes vol en de grachten liggen vol met bootjes. Toch zijn er ook veel Amsterdammers die de stad op snikhete dagen ontvluchten. Nergens voor nodig! Amsterdam is ook op deze dagen een fantastische plek om te vertoeven. Ben je op deze warme dagen zoek naar rust en verkoeling? Laat je dan overtuigen en breng een bezoek aan Zuiver.

Rust, rust en nog eens rust
Op mooie zomerdagen staan er files naar de stranden en zijn de stadsstranden en parken gevuld met zonaanbidders. Overal rennen joelende kinderen heen en weer en men staat in de rij voor het beste plekje op het terras. Het enige wat je wil op zo’n dag is gewoon lekker genieten van de zon zonder al te veel drukte om je heen. Bij Zuiver ervaar je het ultieme vakantiegevoel! Prachtig gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos strijk je neer op onze ligweide op één van onze luxe ligbedden en geniet je van de frisse boslucht. Bestel een heerlijke smoothie of cocktail en ga even helemaal offline.

Koel af in het 40 meter lange zwembad
Tuurlijk, op een zonnige dag is het heel fijn om op een handdoekje op het strand te liggen, maar je hoeft echt de stad niet uit om verkoeling te zoeken. Vermijd de files en spring op je fiets richting Zuiver. In ons 40 meter lange zwembad zwem je vanaf de binnenspa zo de buitenlucht tegemoet. Ultieme ontspanning verzekerd!

Culinair genieten
Oké, je komt natuurlijk om lekker te relaxen, te zwemmen en in de zon te liggen, maar de innerlijke mens wil ook wat! Zuiver heeft verschillende restaurants waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, koffie of thee met gebak of bijvoorbeeld een klein hapje in combinatie met een drankje. Ook deze zomer kun je weer buiten op het terras terecht of – als je écht geen zin hebt om van je bedje af te komen – kun je natuurlijk vanaf daar iets bestellen. Het woord stress komt bij ons niet voor. Wanneer plan jij je dagje Zuiver?

Weet je dat Zuiver veel meer te bieden heeft dan alleen sauna’s? Geniet deze zomer van het 40 meter lange (buiten)zwembad, kom tot rust op één van de ligbedjes in de spa tuin en profiteer van deze geweldige aanbieding! Met de zomerdeal geniet je voor slechts € 18,50 van een heerlijke spa dag! Met deze deal krijg je de gehele dag toegang tot alle spa faciliteiten van Zuiver.

- Geopend vanaf 09.00 uur

- 40 meter lang zwembad

- Aromabaden, whirlpool, jacuzzi’s en hot tub

- Prachtige grote tuin met ligbedden

- Cocktailbar in de tuin

Bekijk de aanbieding hier.