DEN HELDER - Theater de Kampanje presenteert met trots het nieuwe theaterseizoen 17-18! 

Op dinsdag 29 augustus gaat de Kampanje van start met dé musical ‘must-see’ van het jaar: ‘De Marathon’!

Een voorstelling die fantastisch werd ontvangen door publiek en pers.

Al in de eerste maanden van het seizoen kunnen cabaretliefhebbers alvast het jaar doornemen met o.a. Dolf Jansen & Louise Korthals, Guido Weijers én Youp van ’t Hek tijdens hun oudejaarsconferences. Ook grote namen als Richard Groenendijk, Pieter Derks, Paulien Cornelisse, Veldhuis & Kemper, Sanne Wallis de Vries, Ton Kas en Eric van Sauers zijn komend seizoen te zien. Naast deze routiniers biedt de Kampanje ook een podium voor aanstormend talent zoals de heren van Rundfunk, Thijs Kemperink, Stefano Keizers en vele anderen.

Toneelliefhebbers kunnen zich alvast verheugen op voorstellingen met topacteurs als Jeroen Spitzenberger (‘Terror’), Carine Crutzen (‘Neelie’), Porgy Franssen (‘Wijn’), Bram van der Vlugt (‘Mooi weer vandaag’) en Pierre Bokma (‘Aquarium’).

Op muzikaal gebied belooft het een spectaculair seizoen te worden met optredens van o.a. Golden Earring, OG3NE, Nick & Simon, de rockmusical ‘War of the Worlds en Trijntje Oosterhuis.

Musicalproducties als ‘VAMOS!’ met o.a. Lenette van Dongen, ‘My Fair Lady’ met Esmée Dekker, ‘Woef Side Story’ (van dezelfde makers als publiekslieveling ‘Snorro’ afgelopen seizoen) en ‘You’re The Top’ met o.a. Paul Groot wilt u als musicalliefhebber zeker niet missen.

Bent u fan van het genre muziektheater, kom dan naar theaterlegende Herman van Veen, hij komt maar liefst twee dagen naar Den Helder. Ook een bezoekje aan de voorstelling ‘Chippendales’ mag bij de dames (en ja ook de heren zijn van harte welkom!) niet ontbreken.

De Kampanje organiseert vele kindervoorstellingen voor (groot)ouders met kinderen. Bezoek het theater met uw baby, peuter, kind in de basisschoolleeftijd of puber! Komend seizoen staan er vele leuke kindervoorstellingen waaronder ‘Woezel & Pip’ (2+), Dummie de Mummie (6+), Furtjuh (8+), Checkpoint Theatershow (8+), ‘Tina de musical’, ‘De Waanzinnige Boomhut’, ‘Fataal’ (14+) en nog veel meer.

Voor dans- en operaliefhebbers hebben we ook mooie klassiekers zoals Romeo & Julia en The Royal Moscow Ballet ‘Swan Lake’ op dansgebied en Wien bleibt Wien voor opera. Mezzosopraan Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’.

U kunt zondag 7 mei vanaf 12.00 uur online kaarten kopen via www.kampanje.nl.

Op dinsdag 9 mei kunt u, vanaf 12.00 uur, terecht bij de medewerkers van de kassa of telefonisch via 0223 – 674664.