ANNA PAULOWNA - U wordt wel gevraagd om een donatie te doen in de “dank-je-wel-bus” bij de uitgang, om diverse onkosten te dekken en voor gevraagde goede doelen.

I.v.m. de beperkte parkeerruimte bij de Kees schuur verzoeken wij U om te parkeren, op 5 min. Loopafstand, bij de algemene begraafplaats Anna Paulowna. Middenweg 17. Mescalanza is een algemeen gemengd koor uit Julianadorp, opgericht in 1994. We bestaan uit ongeveer 50 leden in de vier stemgroepen. Onze naam betekent eigenlijk Mengelmoes en daar bestaat ook ons repertoire uit. We zingen uit alle periodes, mooie klassieke nummers maar ook hedendaagse up tempo pop en musical nummers.

We staan onder leiding van Durk Geertsma en op de piano speelt al jaren Dick Laan. Mescalanza is blij met onze twee D’s.

KEES is voor ons geen onbekende. We hebben hier in de schuur al diverse malen opgetreden en zelfs toen de schuur nog een schip in Den Helder was. Altijd met heel veel plezier en voldoening. Zondag 8 april hebben we ervoor gekozen om dit keer samen met een koor uit Drachten het concert neer te zetten. De uitwisseling met onze gasten, het koor Solid Sound Pop Vocals, moet in oktober een vervolg krijgen. Mescalanza zal dan naar Drachten afreizen en hun gast zijn.

Mescalanza kan nog steeds leden gebruiken, hierbij zijn mannen altijd welkom.

Voor meer info; kijk op www.mescalanza.nl of mail naar: mescalanza@gmail.com.

Ook onze gasten kijken met plezier uit naar deze uitwisseling.

Dit swingende popkoor bestaat uit een 30-tal ambitieuze amateurzangers en – zangeressen. Solid Sound Pop Vocals staat onder leiding van Akke Bosma. Het verrassende, uiteenlopende, 4 of 5 stemmige repertoire wordt onder piano begeleiding van Claudia Cañedo maar ook a capella gezongen. Met een gevarieerd en onderscheidend repertoire en met vernieuwende muziekarrangementen probeert

Solid Sound Pop Vocals sinds haar oprichting in augustus 2015 een onderscheidende vereniging te zijn. Een vereniging waar plezier in zingen voorop staat maar dan wel in combinatie met kwaliteit, balans in stemmen, klankkleur en stage presence.

Kortom, we verwachten samen u een mooi en gevarieerd concert te laten horen. We wensen u vanmiddag veel luisterplezier.