HIPPOLYTUSHOEF - Bity Booker, de geprezen Italiaans/Australische psych-folk singer-songwriter, zal een magische avond vol muziek verzorgen op 1 december in De Kas in Hippolytushoef. Het betoverende optreden vangt aan om 20:00 uur en belooft een ontroerende muzikale reis te worden.

Met haar diepgaande verbondenheid met de natuurlijke wereld en haar unieke muzikale stijl zal Bity Booker het publiek betoveren met haar oprechte melodieën. Haar muziek, doordrenkt met poëzie en geïnspireerd door haar artistieke reis van Umbrië naar Londen, weeft een verhaal dat de luisteraars meeneemt naar een wereld van sereniteit en harmonie.

De locatie voor deze onvergetelijke avond is De Kas Hippolytushoef, waar bezoekers zullen worden ondergedompeld in de betoverende klanken van Bity Booker's nieuwste EP 'Dreaming in the Morning'. Een viering van de natuur en de rust die daar te vinden is, deze intieme uitvoering belooft een zeldzame gelegenheid te zijn om dichter bij de hartslag van de natuur te komen, terwijl de tonen van Bity's stem en muziek de ruimte vullen.

De deuren openen om 19:30 uur en het optreden begint om 20:00 uur. Toegangsprijzen bedragen 15 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële kanalen van De Kas (www.dinamusic.nl/dekasagenda) en op de avond zelf aan de deur.

Voor meer informatie en ticketreserveringen kunt u terecht op de website van De Kas -> (www.dinamusic.nl/dekasagenda)

Over Bity Booker
Bity Booker is een veelgeprezen singer-songwriter en illustrator, bekend om haar diepgaande connectie met de natuur en haar betoverende muziek. Met een indrukwekkende carrière die reikt van metalbands tot het uitbrengen van meerdere EP's, een album en geïllustreerde liedboeken, blijft Bity haar publiek betoveren met haar authentieke en oprechte kunst.