SCHAGEN - Een bijzonder duo dat overdondert met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel in een unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek.

Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme. Zo presenteren Beth & Flo hun tweede cabaretvoorstelling ’Ander Onderwerp’.

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander Onderwerp, alsjeblieft.

’Ander Onderwerp’ Deze tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Liszt, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Datum: zondag 24 september 2023
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00 Jongeren tot 18 jaar: € 10,00

Tekst, muziek en spel: Elsbet Remijn en Claudette Verhulst
Regie: Joost Spijkers
www. Bethflo.com