HIPPOLYTUSHOEF - Het nieuwe winterseizoen bij de Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) staat voor de deur. Dorpshuis Hippo aan de Kerkhofsteeg staat bol van de activiteiten. Biljarten, kaarten, sjoelen en bingo, het kan allemaal.

De wekelijkse Soos is voor het eerst op donderdagmiddag 3 september. Een kaartje leggen, een partijtje biljarten zonder wedstrijdspanningen. Lekker klessen aan de bar of de ronde tafel.

Verder zijn er voor de liefhebbers sjoelbakken, eventueel een spelletje darts en heb je zelf een leuk idee (bijvoorbeeld een spelletje keezen) laat het weten.

Het dorpshuis heft geen entree en wil het zo laagdrempelig mogelijk houden, iedereen is welkom.

Sjoelclub DAS-RAAK start de nieuwe competitie op dinsdag 7 september. Er kunnen nog enkele sjoelers bij. Liefhebbers kunnen op dinsdagmiddag vanaf 13:00 uur komen kennismaken (en een potje meespelen). Informatie over Sjoelclub DAS-RAAK via info@dorpshuis-hippolytushoef.nl of Oktje Staats, 0227-592231.
Dit jaar zijn er zaterdagavondbingo's op 14 oktober, 11 november en 16 december en in 2018 op 13 januari.
Het 15e Wieringer biljarttoernooi is van vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober. Biljarters van verschillende Wieringer biljartclubs gaan strijden om het eilandkampioenschap.
Klaverjassers komen aan hun trekken op het klaverjasweekend voor koppels op zaterdag 18 en zondag 19 november.

Meer informatie is te vinden op www.dorpshuis-hippolytushoef.nl.