HIPPOLYTUSHOEF - Het nieuwe winterseizoen bij de Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) staat voor de deur. Dorpshuis Hippo aan de Kerkhofsteeg staat bol van de activiteiten. Biljarten, kaarten, sjoelen en bingo, het kan allemaal.

Na een vakantie van 3 maanden gaat Sjoelclub DAS-RAAK op dinsdag 4 september om 13:30 uur weer van start in het Dorpshuis in Hippolytushoef. De sjoelclub kan er nog wat nieuwe leden bij hebben. Bij de club is meedoen (de gezelligheid) belangrijker dan winnen. Sjoelen kan zowel zittend als staand gespeeld worden. Loop eens binnen en kijk of je het leuk vindt. Nieuwkomers spelen de eerste 2 middagen gratis, daarna is het € 1,50 voor niet donateurs en € 1,00 voor donateurs van de D.A.S. per speelmiddag.

Ook de Soos gaat weer van start op donderdag 6 september van 13:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis. Er kan op 2 biljarts gespeeld worden. Een potje klaverjassen of gewoon ff een bakkie doen behoort tot de mogelijkheden. Loop eens even binnen.

De eerste zaterdagavond bingo is op 15 september. Er zijn weer mooie ( geld)prijzen te winnen en hoe meer deelnemers hoe hoger de geldprijzen. De volgende bingo’s zijn op 13 oktober , 10 november en de kerstbingo is op 15 december.

Het 16e Wieringer biljarttoernooi is van vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober. Biljarters van verschillende Wieringer biljartclubs gaan strijden om het eilandkampioenschap.Klaverjassers komen aan hun trekken op het klaverjasweekend voor koppels op zaterdag 17 en zondag 18 november.

Meer informatie is te vinden op www.dorpshuis-hippolytushoef.nl.