Vanwege de ontwikkeling van het Coronavirus en in het belang van jou, onze klant, hebben wij besloten om onze openingstijden voorlopig aan te passen. Wij zijn vanaf dinsdag 24 maart dagelijks geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij, zoals altijd, gesloten.


Je bent, zoals altijd, tijdens die uren van harte welkom voor al je vragen, brilreparaties, het ophalen van je bril of lenzen en alle bijbehorende benodigdheden voor ogen en het hoortoestel. Op afspraak kunnen wij deze artikelen ook bij je langsbrengen.

Hygiëne
In de winkel werken wij volgens een strikt hygiëneprotocol om elkaar zoveel mogelijk te beschermen. Wij vragen je om, als je iets nodig hebt, maar ook last hebt van koorts, verkoudheid, keelpijn of hoesten, liever eventjes thuis te blijven en ons te bellen.

Contactlenzen
Voor onze klanten met contactlenzen: als je geen last hebt van je lenzen, dan kunnen wij de contactlenscontrole bij uitzondering uitstellen. Je kunt de lenzen gewoon bij ons bestellen en ophalen. Mocht je het prettiger vinden, dan brengen wij de lenzen bij je langs of sturen ze kosteloos naar je op.

Noodgevallen
Voor noodgevallen aan je bril, lenzen of hoortoestel kunt je ALTIJD contact opnemen.Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0227-600760 (tijdens openingstijden), 06-40166226 (buiten openingstijden) of via info@nickgrasoptiek.nl, Facebook of Instagram.

Let in de tussentijd goed op elkaar en neem de richtlijnen in acht. Op die manier hopen wij jullie straks weer snel en op de normale manier in onze winkel te ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Nick en Esther Gras