Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Licht bewolkt18.2 ℃

Straight Away Heerhugowaard in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Straight Away Heerhugowaard

Keerkring 57
1705ST Heerhugowaard
06-40643371
straightawayheerhugowaard@gmail.com
https://straightaway.nl/coach/straight-away-heerhugowaard-sandra-van-der-meij/

Straight away Heerhugowaard

Dat ene kledingstuk die in de kast hangt staat jou fantastisch, maar zit nu even niet lekker. Het zit net iets te strak op plekken waar het niet hoort. Herken je deze situatie? Tijd voor verandering en dus tijd voor actie! Samen gaan wij ervoor zorgen dat die leuke kleren niet langer in je kast blijven hangen, maar dat je deze weer gaat dragen.

Hoe?
Met Straight away kun je op een verantwoorde manier afvallen. Met behulp van de uitgebalanceerde maaltijdvervangers kom je sneller op je streefgewicht en leer je omgaan met je (slechte) eetgewoontes. De producten van Straight away bevatten alle benodigde voedingsstoffen, inclusief je dagelijkse behoefte aan vezels, mineralen en vitaminen.

Door regelmatig een weegmoment in te plannen bij mij in de praktijk, houden we de voortgang goed in de gaten. Ook ben ik er om, samen met jou, te kijken wat je valkuilen zijn en hoe je daar mee om kunt gaan tijdens het afvalproces. Ook begeleid ik je nadat je jouw streefgewicht hebt gehaald om ervoor te zorgen dat je dit resultaat behoudt.

Foto's van Straight Away Heerhugowaard

Straight Away Heerhugowaard image 1
Straight Away Heerhugowaard image 2
Straight Away Heerhugowaard image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Straight Away Heerhugowaard. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map