WIERINGERWERF - DWOW heeft in de wedstrijd tegen Winkel een zekere zege laten liggen. De ploeg van trainer Jeroen Bommels had bij het ingaan van de 90e minuut nog een 2-0 voorsprong, maar zag de gasten toch nog op gelijke hoogte komen.

DWOW speelde niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar leek tien minuten voor tijd op rozen te zitten toen Sylvan Schipper de stand op 2-0 had gebracht. In de eerste helft Martijn van Oers vanaf de strafschopstip voor de openingstreffer gezorgd nadat hij zelf was gevloerd door de net ingevallen Stef Fijnheer.

Omdat Mats Berends in de blessuretijd iets te grof inkwam wist Rick Fijnheer vanaf de strafschopstip de aanslutingstreffer te maken. Snel na de aftrap raakte DWOW de bal weer kwijt en daar profiteerde de ploeg van Marcel Ris van in de persoon van Jeroen Smit: 2-2.