WERVERSHOOF - VVW en DWOW hebben na een lange cronastop de competitie in de 3e Klasse A weer hervat met een knotsgek duel. Onder stormachtige omstandigheden kwamen beide ploegen in een doelpuntrijk duel een gelijkspel overeen (4-4).

Met veel wind en slagregens was het niet echt aangenaam om een middagje voetbal te gaan kijken, maar het handjevol supporters langs de lijn bij VVW wisty niet wat hun overkwam in een doldwaze eerste helft. Voor rust vielen er al zeven doelpunten waarbij de thuisploeg van trainer Yotti Papamelodias met een 4-3 voorsprong ging rusten door doelpunten van Grooteman, T. Neuvel, Nugter en R. Neuvel.

Na de rust viel er een stuk minder te genieten al scoorde het DWOW van trainer Jeroen Bommels, waar Sijm, Wolters, Schipper en Van Oers voor de doelpunten zorgden, nog wel eenmaal. Door het gelijke spel staan beide ploegen nu op vijftien punten al deed DWOW daar een wedstrijd minder over.