HIPPOLYTUSHOEF - Per seizoen 2022-2023 start Larbi Loukou als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Succes uit Hippolytushoef. De oefenmeester volgt Wouter Rood op die volgend seizoen naar zijn oude liefde Spartanen vertrekt.


Larbi is woonachtig in Koog aan de Zaan, hij is 46 jaar en in het bezit van een UEFA-B/TC-2 licentie. Hij is een voetbaldier die zelf ook een aardig balletje kon trappen. Als jongetje werd hij lid van de plaatselijke KVV Krommenie. Hier viel hij als snel op vanwege zijn bovengemiddelde aanleg en werd door Ajax gescout. Twee seizoenen duurde zijn periode in de Ajax jeugdopleiding uiteindelijk. Hij speelde onder andere samen met Clarence Seedorf en Mendel Witzenhausen. Zijn verdere carrière als actief voetballer bracht hem langs gerenommeerde verenigingen als DWS A'dam, Telstar, Zwarte Schaepen en VVV Zaandijk.

In 1991 zette hij zijn eerste schreden op het trainers pad. Eerst de pupillen, vervolgens de junioren en uiteindelijk assistent-trainer en hoofdtrainer bij vvv Zaandijk. In 2009 wilde Larbi graag zijn vleugels uitslaan en begon hij als hoofdtrainer van Con Zelo. Met deze club promoveerde hij. Na Waarland kwam VVS'46 te Spanbroek. Hier was hij een aantal jaren actief als hoofdtrainer in de derde klasse. In 2014 werd hij aangetrokken door Hollandia T, te Tuitjenhorn. Bij Hollandia T. bleef hij uiteindelijk 3 seizoenen. Hij wist met zijn spelersgroep tweemaal een periodetitel binnen te halen, om vervolgens af te sluiten met het kampioenschap en dus promotie naar de derde klasse. Na een jaar Strandvogels is Larbi op dit moment hoofdtrainer bij VVS'46 te Spanbroek. Zij acteren in de derde klasse.

Door de verschillende clubs wordt zeer positief over Larbi gesproken. De resultaten en trainingsopkomst spreken voor zich. Larbi is naast een uitstekende oefenmeester ook een fijne vent, die prima gedijt in een dorpsvereniging als de onze. Het bestuur van v.v. Succes is zeer verheugd dat we hem hebben kunnen vastleggen. "We kijken uit naar een fijne samenwerking en hebben er het volle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plek zal zijn. We wensen Larbi heel veel plezier en succes bij onze mooie club." aldus Patrick Mulder, voorzitter van v.v. Succes