HIPPOLYTUSHOEF - VV Succes en hoofdtrainer Wouter Rood gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. In goed overleg hebben beide partijen besloten om het huidige contract tot het einde van het seizoen, niet te verlengen.


Wouter Rood is bezig met zijn vierde seizoen in Hippolytushoef bij de blauw-zwarten. "Door corona hebben we de afgelopen twee seizoenen niet volledig kunnen uitspelen, helaas. Het doel van de club en Wouter blijft fier overeind, dit seizoen wil Succes promoveren naar de derde klasse", zo laat de club weten.

"De ploeg onder leiding van Wouter ligt op koers, alle 5 competitiewedstrijden tot nu toe werden winnend afgesloten. De sfeer tussen de spelersgroep en Wouter is uitstekend en er is hem alles aangelegen om zijn periode bij Succes op een mooie manier af te sluiten."

Het tweede van Succes speelt dit seizoen voor het eerst derde klasse reserve, de doelstelling is hier lijfsbehoud om volgend seizoen wederom in de derde klasse te spelen.

"Wij wensen Wouter veel succes, uiteraard het lopende seizoen bij Succes, maar ook in de toekomst bij een andere vereniging", aldus vorzitter Patrick Mulder in het persbericht laat weten

Geïnteresseerde trainers kunnen contact zoeken met de v.v. Succes via voorzitter@vvsucces.com