HIPPOLYTUSHOEF - Dit voetbalseizoen is bijna voorbij en daarmee zijn de voorbereidingen voor het aankomende seizoen in volle gang. Bij een voetbalclub worden dan alle teamindelingen weer onder de loop worden genomen om zo de sterkst mogelijke formaties te maken. Bij v.v. Succes komen al meer spelers ook weer terug op hun oude nest. Nadat vorig jaar Pieter Mulder terug is gekomen, komen nu Tom Sijm en Bram Dekker ook weer naar Succes.Terugkomst
Na een afwezigheid van 7 jaar, komen Tom Sijm en Bram Dekker aankomend seizoen weer voetballen bij vv Succes. Terug naar waar het ooit begon; hun roots. Door hun bovenmodale voetbalkunsten zijn ze de laatste jaren op een hoger niveau actief geweest. Nu vinden ze het tijd om weer de blauwzwarte kleuren van hun club te gaan verdedigen.

Voorzitter Patrick Mulder: ‘Ik ben erg blij dat de jongens terugkomen. Het zijn niet alleen goede voetballers, maar ook leuke kerels die hier goed passen.’ Hoofdtrainer Wouter Rood vult aan: ‘Na de terugkomst vorig jaar van hun voetbalmaatje Pieter Mulder, kregen de jongens steeds meer zin in een terugkeer. Lekker op het dorp voetballen met hun vrienden en bovenal samen wat moois neerzetten hier’.

Promotie
Bestuurslid technische zaken Stephan de Vries: ‘Een prachtige aanvulling op onze toch al sterke selectie. We hebben de doelstelling bij Succes uitgesproken om te promoveren. Door Corona is dat het afgelopen seizoen en seizoen daarvoor niet gelukt. Laten we hopen dat het volgend seizoen gaat gebeuren’.

Toekomst
‘Het complex is op orde, de organisatie staat. De club groeit nog steeds, volgend jaar gaan we weer een zesde senioren elftal inschrijven. Ook de jeugdafdeling staat als een huis onder de bezielende leiding van Raymond Leever. Dit werpt zijn vruchten af, volgend seizoen komen er maar liefst 16 jeugdspelers door naar de senioren.

‘Nu kunnen de prestaties niet achterblijven. Laten we ervan uitgaan dat Wouter en de selectie in zijn 4e jaar in dienst van Succes promotie voor elkaar kunnen boksen!’ eindigt Mulder vol hoop en vertrouwen.