HIPPOLYTUSHOEF - In coronatijd is v.v. Succes volop in beweging met een wekelijks programma en is daarbij ook volop in ontwikkeling. Bij Succes is de breedtesport belangrijker dan de prestatiesport, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor talent.


Ontwikkeling
V.v. Succes is een club in beweging en heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt naar een toekomstbestendige vereniging. De komende jaren gaat Succes nog meer investeren in de jeugd. Er is reeds een grote groep enthousiaste trainers, (oud)spelers en bestuursleden, maar een belangrijke verbindende schakel voor de jeugd in dit geheel ontbrak nog. Na het volgen van de clubontwikkelingsbijeenkomsten van de KNVB bleek dat deze verbindende schakel de Hoofd Jeugdopleidingen is.

Hoofd Jeugdopleiding
Enkele weken geleden zette Succes daarom een vacature uit voor een Hoofd Jeugdopleiding. Na diverse kandidaten gesproken te hebben, is de keuze gevallen op 2 bekende gezichten binnen de vereniging. Vanaf komend seizoen zal deze functie worden ingevuld door Raymond Huizing en Niels de Wit. Beiden zijn al jaren betrokken bij onze vereniging als trainer/leider.

Verbindende schakel
Samen met de jeugdafdeling zullen Raymond en Niels een belangrijke rol gaan spelen in de verdere ontwikkeling van onze jeugdspelers én jeugdtrainers. Voordat zij aan de slag gaan, zullen zij de komende maanden een intensief traject vanuit de KNVB doorlopen om klaargestoomd te worden voor hun nieuwe rol.


Lid worden?

Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu in de buitenlucht sporten?

Meld je dan aan bij via de website

www.vvsucces.com

. Voor informatie mail info@vvsucces.com.