HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 28 maart ging de zomertijd in en werd er bij voetbalvereniging Succes de zomertijdclinic gehouden. Een gelegenheid om iets bijzonders te doen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen; een nieuw seizoen waarin (hopelijk) weer normaal kan worden gevoetbald. Succes organiseert sowieso elke week al corona- activiteiten, maar deze week was het verzetten van de klok naar zomertijd aanleiding voor iets bijzonders.


Streetkings
Met ondersteuning van het sportakkoord was het mogelijk om een clinic van Streetkings te organiseren. StreetKings houdt zich bezig met straatvoetbal en het doorgeven van de passie voor straatvoetbal. De captain van streetkings is Edward van Gils. Behalve aanvoerder van zijn eigen straatvoetbalteam, is hij ook aanvoerder van het straatvoetbalteam van voetballegende Ronaldinho (Ronaldinho Globe Street Team). Je hebt hem misschien ook wel eens gezien in een tv-commercial met Ruud van Nistelrooy of terwijl hij een balletje trapte met de grootsten der aarde zoals Maradona, Neymar of Messi.

Training
De trainers van streetkings waren al vroeg bij Succes om een trainingsparcours uit te zetten. Nadat de deelnemers dit uitdagende parcours hadden doorlopen, was er een afsluitende partij tegen de trainers van Streetkings (alles conform de coronaregels). Tijdens deze partij vlogen de panna’s en andere tricks je om de oren.

Programma
Succes gaat nu weer verder met het coronaprogramma en organiseert ook nog voetbal & fun voor leden en niet-leden. Elke week onderlinge wedstrijden, parcourstraining, clinics van de hoofdtrainer en andere verrassingen.

Het nieuwe seizoen
Het nieuwe seizoen begint dichterbij te komen en de verwachting is dat er dan wel weer in competitieverband kan worden gevoetbald. Wellicht is dan de kantine nog dicht en ook nog zonder publiek, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker voetballen met je team, vrienden/vriendinnen maken, leren winnen en verliezen: voetbal is de mooiste bijzaak.

Lid worden?
Wil je ook weer eens wat anders doen dan thuis zitten en ook nu in de buitenlucht sporten? Meld je dan aan bij via de website www.vvsucces.com. Voor informatie mail info@vvsucces.com.