BREEZAND - Bij de hervatting van de competitie in de tweede klasse A hebben ZAP en VIOS W. de punten gedeeld. Het duel tussen de nummers vijf en twee eindigde zoals het begon: 0-0.

Na ruim twee maanden zonder competitievoetbal oogde het zondag in Breezand allemaal wat onwennig en het doelpuntloze gelijkspel was dan ook een terechte. Dit was met name te danken aan de beide keepers, Coen Filee van VIOS en Devlin van den Bosch van ZAP, die het jaar graag wilden beginnen met een clean sheet".

Beide doelmannen slaagden daar in want in de eerste helft kreeg Miles Vork de bal niet langs Van den Bosch en na rust lukte dat ook Maarten Blankendaal niet. Filee wist aan de andere kant na de rust zowel David Albert als rens Langelaan van het scoren af te houden waardoor het 0-0 bleef en daar konden beide ploegen wel mee leven.