DEN HAAG - In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft DWOW een gevoelige nederlaag geleden op bezoek bij het ervaren ZVV Den Haag. Het werd in de hofstad 6-2 voor de thuisploeg.

Toch gaf DWOW bijna een helft goed partij tegen ZVV Den Haag, dat al jaren bekend staat als een fysiek sterke ploeg. Pas in de slotminuut van de eerste helft scoorde de thuisploeg tweemaal kort achter elkaar. Bij de 1-0 van de ervaren Priscilla de Vos werd keepster saadia Ayyad dusdanig geraakt dat zij een bloedlip en een hersenschudding aan het duel overhield.

Ondanks dat Manon Roosjen kort na de rust wel de aansluting vond kwam DWOW dit niet meer te boven, want de thuisploeg scoorde in de tweede helft nog viermaal. Noa Hulzebos, die tijdens de wedstrijd ook enkele aanslagen op haar benen kreeg te verwerken wist nog wel de tweede treffer te maken namens DWOW, dat komende vrijdag opnieuw uitspeelt als men op bezoek gaat bij Futsal Rotterdam.