BREEZAND - LSVV heeft voor de derde maal sinds de winterstop gelijk gespeeld. Zondagmiddag werd er bij het hoger geklasseerde ZAP een remise overeen gekomen: 1-1.

Op een zwaar bespeelbaar veld hadden de Langedijkers van trainer Gidon Reinders Folmer het met name in de eerste helft lastig en vooral Finn van Dam kreeg de nodige kansen. De lange spits van ZAP had al twee kansen om zeep geholpen, maar bij de derde poging in de 34e minuut was het wel raak. Een vrije trap van David Albert werd door Van Dam achter keeper Rouwhorst gekopt.

Na de rust had LSVV de zaakjes beter op orde. Ondanks de afwezigheid van nog steeds een flink aantal basisspelers gaven de gasten weinig meer weg en kregen nu zelf ook wat mogelijkheden. De gelijkmaker ontstond zeven minuten voor tijd toen aaanvoerder Boy Kansen keeper Nick Schra kansloos liet door een vrije trap in de bovenhoek te jagen.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie