MIDDENMEER - Met acht punten uit de laatste vier wedstrijden zat LSVV in een goede reeks. Flevo maakte daar zondagmiddag een einde aan, ondermeer door een hattrick van Freek Vrenegoor: 5-2.

LSVV leek de opmars van de laatste weken voort te zetten nadat het op het zwaar bepseelbare veld in Middenmeer tweemaal op voorsprong kwam. Jordy Cretier opende de score in de eerste helft waarna Mats Vrenegoor de stand gelijk trok.

De tweede helft was nog geen minuut op gang toen Bas Kansen voor een hernieuwde voorsprong zorgde voor de Langedijkers. Daarna was het woord echter aan Freek Vrenegoor die voor een loepzuivere hattrick binnnen 25 minuten wist te zorgen. Het slotakkoord was uiteindelijk voor Huy Vu waardoor Flevo als nummer vier de winterstop in gaat en LSVV als twaalfde.

Beide ploegen hervatten de competiite op 21 januari.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie