ZWAAG - De vrouwen van DWOW zitten duidelijk in een uitstekende "flow". Inclusief een bekerwedstrijd werd afgelopen vrijdag op bezoek bij Hovocubo alweer de vierde zege op rij behaald. De ploeg van trainer/coach Gert Jan Schipper won in Zwaag met 1-2.

De blauw-witten maakten het nog lang spannend tegen Hovocubo, want ondanks een veldoverwicht werd er in de eerste helft niet gescoord. Dat gebeurde vijf minuten na rust wel toen topscorer Noa Hulzebos alweer haar achttiende competitietreffer wist te maken. Met nog zes minuten op de klok zorgde Mila Massaro namens de thuisploeg echter voor de gelijkmaker.

DWOW nam geen genoegen met een remise en met veel passie en strijd werd de slotfase ingegaan en men kreeg uiteindelijk ook de terechte beloning toen Ashley Koeleman vlak voor tijd de winnende wist te maken.

In de B-groep van de Eredivisie zaalvoetbal deelt DWOW nu de koppositie met ZVV Den Haag en Drs. Vijfje. ZVV Den Haag is op vrijdag 1 maart teens de volgende tegenstander in Wieringerwerf.