WIERINGERWERF - De zaalvoetbalsters van DWOW hebben toch nog een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Drs. Vijfje nadat het lange tijd tegen een achterstand aankeek. De ploeg van coach Gert Jan Schipper speelde in de Zuiderzeehal met 4-4 gelijk.

De thuisploeg liep lange tijd achter de feiten aan nadat het in de eerste helft tweemaal op achterstand kwam. Na de eerste tegentreffer van Laurien de Jonge zorgde Noa Hulzebos nog wel voor de gelijkmaker, maar een eigen doelpunt van diezelfde Hulzebos en een treffer van Renee van der Pijl zorgden voor een 1-3 ruststand.

Na de rust toonde DWOW zich zeker gelijkwaardig aan de gasten uit Groningen en kwam vijf minuten voor tijd dichterbij door een treffer van Manon Roosjen. Net zo snel was de marge echter weer twee middels Manouk van der Wal. DWOW toonde echter het nodige karakter en Noa Hulzebos kroonde zich uiteindelijk tot vrouw van de wedstrijd door nog tweemaal te scoren. In de slotminuut kreeg de thuisploeg zelfs nog kansen op meer, maar het bleef bij 4-4.

DWOW staat na zeven wedstrijden op een zevende plaats met acht behaalde punten. Komende vrijdag gaat men op bezoek bij de nummer acht in de stand, ZVV Den Haag.