NOORD-HOLLAND - De voorinschrijving voor de 45e editie van de Ronde van Noord-Holland is gesloten. Zoals gebruikelijk maakten duizenden fietsliefhebbers gebruik van de optie om tegen een speciaal tarief in te schrijven voor deze voorjaarsklassieker. De Ronde van Noord-Holland start vanuit Hoorn, Alkmaar en Oostzaan. Fietsliefhebbers die de voorinschrijving gemist hebben kunnen gebruik maken van de na-inschrijving op 22 april. Voor meer informatie en tarieven kun je terecht op de website www.rondevannoordholland.nl.

De Ronde van Noord-Holland wordt dit jaar voor de 45e keer georganiseerd. De oudste fietsklassieker van Le Champion start dit jaar vanaf drie locaties en kent vier verschillende afstanden: 40, 60, 110 en 160 km. Van de genietende toerfietser tot de sportieve wielrenner: voor iedereen kent de Ronde van Noord-Holland een geschikte afstand. Kom genieten van de voorjaarsklassieker die jij niet mag missen en schrijf je in!

Leden van Le Champion en de NTFU ontvangen korting op hun na-inschrijving. De betaling kan per pin en contant voldaan worden bij de inschrijfbalies op de startlocatie van jouw voorkeur. Inschrijven voor de 40 en 60 kilometer kan tot 12.00 uur. De na-inschrijving voor de 110 kilometer sluit om 10.00 uur en tot 9.00 uur kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de 160 kilometer.