WESTERLAND - Met schaatsen belast je andere spieren dan in het dagelijks leven, dus wil je straks goed voorbereid het ijs op dan zijn deze trainingen een goede start voor de recreatieve en sportieve schaatser.

Sport Nu geeft 6 trainingen in de openlucht, met specifieke oefeningen voor de schaatsspieren in enkels, benen en romp. Door deze oefeningen zullen de spieren sterker worden en krijg je meer balans bij het schaatsen. Er is ook veel aandacht voor de juiste schaatshouding en schaatstechniek, er is een opbouw naar een beter conditie en het reactievermogen en explosiviteit worden getraind, wat weer zal zorgen voor meer snelheid bij het schaatsen. Dus wil je goed voorbereid het ijs op dan is deze schaatsdroogtraining zeker een aanrader.

De trainingen worden gegeven door Sport Nu Westerland en vinden plaats bij de Waddenzee. Er is keus uit woensdagavond of zondagochtend vanaf 2 en 6 september. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je door te bellen voor meer informatie met Broer van der Tuin 06-53730319