HIPPOLYTUSHOEF – Paardrijvereniging de Wironruiters uit Hippolytushoef houdt zaterdag 21 januari 2023 van 16.00u tot 20.00u de Kür op muziekcompetitie. Tijdens deze traditionele nieuwjaarsreceptie, het vrijwilligers bedankmoment ‘showen’ verschillende deelnemers hun kunsten.

Kür op muziek
Na het succes van afgelopen jaar waarbij er heel diverse deelnemers meededen, staat er ook dit jaar weer een gemêleerde groep deelnemers klaar. Volwassen ruiters, jeugdruiters, paarden of pony’s of allebei, alleen of in een groepje; alles is mogelijk. Deze middag worden voornamelijk küren op muziek gereden; een spectaculaire proef ondersteund met bijpassende muziek. Die combinatie maakt het een pracht om naar te kijken. Er zijn voor de deelnemers prachtige prijzen te winnen. Het publiek wordt getrakteerd op show met paarden.

Nieuwjaarsreceptie
Zoals het oorspronkelijk opgezet is, worden deze küren op muziek ook dit jaar weer gereden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze jaarlijks terugkerende gelegenheid is er voor de leden en betrokkenen bij de vereniging mogelijkheid om elkaar op een andere manier te zien en te spreken onder het genot van een hapje en een drankje en kan men kijken naar de paarden en hun eigenaren die de mooiste kunsten laten zien.

Feest
Afgelopen zomer heeft de vereniging met behulp van sponsoring en inzet van de leden de bakbodem kunnen opknappen. Deze verbetering van de bakbodem maakt dat deze meer geschikt is voor alle disciplines in de paardensport (onder andere mennen, springen en dressuur) maar ook is deze nu stabieler en de schokdemping verbeterd. De vereniging zal de bakbodem deze middag op feestelijke wijze in gebruik nemen; de upgrade op zich is al genoeg reden tot het vieren van een feestje!

Bedankmoment
Afgelopen jaar zijn er veel mensen en bedrijven geweest die als vrijwilliger of sponsor hun bijdrage aan de vereniging geleverd hebben. De vereniging houden we samen met hen draaiende en daar zijn we trots op! Daarom wil zij hen extra bedanken voor hun inzet en nodigt zij hen uit om aanwezig te zijn tijdens deze middag.

Actie
Ter ere van de feestelijke ingebruikname van de bakbodem, heeft de vereniging een actie gelanceerd waarbij bedrijven die nu bordsponsor worden, het eerste jaar gratis ’hangen’. Nieuwe sponsoren worden deze middag in de spotlights gezet. Naast bordsponsor zijn er ook diverse andere mogelijkheden om de vereniging bij te staan. Stap daarom nu in als nieuwe sponsor bij de vereniging. Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden. Info@wironruiters.nl

Ook langs komen? Iedereen is welkom tijdens deze feestelijke dag. De kantine is geopend vanaf 15.45u, de shows worden gereden tot ongeveer 20.00u. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje aan de Lonjeweg 1, Hippolytushoef.