WIERINGERMEER - Afgelopen dinsdagavond 4 april is er een succesvol vervolg op de eerdere informatieavond met 75 belangstellenden over het meiden- en damesvoetbal geweest. Uit deze eerdere avond kwamen aanmeldingen van dames en meisjes die wilden meehelpen om het vrouwenvoetbal verder uit te bouwen binnen C.V.Wieringermeer.

Onder aanvoering van André Vendrig, Jeroen Zandstra en Pieter de Vrij is een start gemaakt met een plan om het meisjes- en damesvoetbal meer aandacht te geven binnen C.V.Wieringermeer. In een tijd waarin voetbal de snelst groeiende sport is onder meisjes is het onmogelijk om hier geen aandacht aan te geven.

Door middel van een ludieke actie zijn op de parkeerplaats naast het sportcomplex de Belboei op 11 parkeervakken dames-afbeeldingen gespoten. Hiermee wil de vereniging uitdrukken dat de meiden en dames bij C.V.Wieringermeer een prominente en gelijkwaardige plaats binnen onze vereniging krijgen.

Om het meidenplan tot een succes te brengen zijn er drie commissies in het leven geroepen bestaande uit een technische commissie, een toernooien/evenementencommissie en een pimp-it-up commissie. Alle acties en ideeën van deze commissies moeten er toe bijdragen dat meisjes met plezier kunnen voetballen op een fijne en goed geregelde wijze. C.V.Wieringermeer wil een aantrekkelijke vereniging zijn voor meisjes en dames die willen aansluiten. Uiteindelijk is het de bedoeling om jaarlijks met 1 of 2 extra teams uit te breiden.