MIDDENMEER - Het duel tussen de nummers één en twee van de 3e Klasse A heeft zondag geen winnaar opgeleverd. Koploper Always Forward kwam op bezoek bij Flevo vlak voor tijd op gelijke hoogte (1-1) en behoudt zo een voorsprong van vier punten op de directe concurrentie.

De koploper uit Hoorn had het zeker niet makkelijk in Middenmeer al had het in de eerste helft wel op voorsprong kunnen komen toen Daimy MacDonald op de paal mikte.

Kort na de rust viel het doelpunt aan de andere kant toen topscorer Mike Zomerdijk op aangeven van Sonny blok de bal achter keeper Detmers wist te plaatsen. Met een nederlaag zou de voorsprong van Always Forward op Flevo teruglopen tot één punt, dus de ploeg van trainer Egidio Oude Groen ging berbeten op jacht naar de gelijkmaker. De hechte defensie van Flevo gaf in eerste instantie echter geen krimp. Kort voor de officiële speeltijd erop zat sloeg d ekoploper alsnog toe. Na een voorzet van Jurgen Adamus kon Nick Bot ferm en doelgericht uithalen waarna het punt in de toegevoegde tijd gekoesterd werd door de Hoornse formatie.

Met nog vier wedstrijden te gaan is de voorsprong van Always Forward op zowel VVW als Flevo zodoende vier punten en zijn ook VVS '46 en Schagen United nog niet uitgeschakeld voor een hoge klassering.