DE HAUKES - Ben je tussen de acht en 15 jaar en wil je (beter) leren zeilen? Als je in het bezit bent van zwemdiploma A kun je bij Watersport Vereniging Amstelmeer (WVA) terecht om te leren zeilen in een optimist!

Voordat je echt het water op gaat wordt als eerste les kennis gemaakt met de boot, het water en de andere jeugdzeilers. Op zondagmiddag 7 mei ga je onder begeleiding van ervaren instructeurs omslaan in het zwembad en wordt het lesboek overhandigd.

Vanaf mei beginnen de negen á tien praktijklessen. De zeillessen worden gegeven op vijf á zes vrijdagavonden en twee keer wordt een dubbele les gegeven op zondag. De eerstejaars cursisten zeilen vooral in de havens van De Haukes aan het Amstelmeer. De lessen worden gegeven in een optimist van de vereniging. Een zwemvest en ‘knopenlijntje’ om te oefenen zijn aanwezig. Natuurlijk krijgen je ook les in de theorie, bijvoorbeeld knopen en steken leggen en verkeersregels op het water.

Heb je al een basiscursus gehad en wil je op een hoger niveau leren zeilen? Ook daarvoor bieden we mogelijkheden.

Alle lessen worden gegeven door landelijk gecertificeerde CWO (commissie watersport opleidingen) zeilinstructeurs. De WVA is een bij het watersport verbond (WSVB) aangesloten vereniging.

Voor 2017 bedraagt het cursusgeld voor Jeugdzeilen niveau I of II per deelnemer €115,00 Per kalenderjaar wordt lidmaatschapsgeld gevraagd. Het WVA familielidmaatschap 2017 (inclusief kinderen tot achttien jaar) bedraagt €50,00. Het WVA jeugdlidmaatschap 2017 (tot achttien jaar) bedraagt €25,00.

Je bent van harte welkom bij onze Watersport Vereniging Amstelmeer!
Meer informatie en formulieren: www.wvamstelmeer.nl

Of bel of mail met Hannie Meskers-Warmerdam commissaris opleidingen WVA via telefoonnummer 0223-632155 of mailadres opleidingenwva@gmail.com