DEN HELDER - De eerste aanmeldingen voor de Rollatorloop van Den Helder zijn binnen, maar we hebben ruimte voor nog veel meer wandelaars! Maakt u gebruik van een rollator of ander loophulpmiddel en vindt u het leuk om samen in beweging te zijn? Doe dan op dinsdag 12 september mee aan de Rollatorloop van Den Helder, georganiseerd door Sportservice Den Helder en SV Noordkop! De loop start om 11.00 uur en wordt gehouden op Marine Sportpark Ruyghweg.

Geen wedstrijd maar een feestje

Het doel van de rollatorloop is samen te bewegen in de buitenlucht en te ervaren dat bewegen leuk is. Met klem wordt benadrukt dat het absoluut geen wedstrijd is! Het gaat niet om de prestatie, maar om de gezelligheid. Met een muzikale ontvangst, een gezamenlijke count down met startschot, een speaker die ons op de hoogte houdt van de wandelprestaties, muzikale ondersteuning tijdens de loop, versierde rollators en een medaille bij de finish wordt het een feestje!

Doet u mee?

De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar we hebben plaats voor nog veel meer wandelaars!

Maakt u gebruik van een rollator of ander loophulpmiddel? Dan bent u de juiste persoon om mee te doen aan de rollatorloop. U heeft een uur de tijd om minimaal 1 (400 meter) en maximaal 5 ronden (2000 meter) op de atletiekbaan te wandelen.

Kosten & Inschrijven

Deelnemen aan de rollatorloop kost 2 euro. Dit betaalt u op de dag zelf. Doet u mee? Meld u dan uiterlijk 3 september aan bij Sportservice Den Helder. Dit kan digitaal via www.sportservicedenhelder.nl of telefonisch via 0223 – 68 47 26.

Wilt u graag meedoen, maar heeft u geen vervoer naar de locatie? Neem dan contact op met Sabine van Lochem van Sportservice Den Helder, svanlochem@sportservicenoordholland.nl.

Aan de rollatorloop van Den Helder wordt meegewerkt door Comfort en Welzijn Kossen, ’s Heerenloo, Stichting Vrijwaard, Zorggroep Tellus en Omring.