HIPPOLYTUSHOEF - Paardrijvereniging de Wironruiters uit Hippolytushoef houdt zondag 6 maart vanaf 11.15uur tot 15.00u een Kür op muziekcompetitie. Verschillende combinaties ‘showen’ hun kunsten tijdens hun kür op muziek; een spectaculaire proef ondersteund met bijpassende muziek. Die combinatie maakt het een pracht om naar te kijken. Al met al is er deze dag een goed gevuld programma voor paardenliefhebbers en iedereen die de Wironruiters een warm hart toedraagt.


Nieuwjaarsreceptie

Oorspronkelijk werden deze kur op muziek gereden tijdens de Wironruitersdag; een nieuwjaarsreceptie. Een gelegenheid voor de leden en betrokkenen bij de vereniging, om elkaar eens op een andere manier te zien en te spreken onder het genot van paarden en hun baasjes die de mooiste proeven laten zien.. Door corona heeft de vereniging deze vorig jaar en nu opnieuw moeten verplaatsen.

Grootser aangepakt

Naast dat het een andere periode is dat deze dag plaats vindt, is de opzet ook wat veranderd en heeft de vereniging er door sponsors te regelen en ruimschoots deelnemers te werven er een ‘ ‘serieuze dag’ van gemaakt. Er zijn ruim 20 ‘acts’ die optreden, variërend van de bixie (klasse voor jonge kinderen) tot de Z2 (hoge klasse).

Ook langs komen?

Iedereen is welkom tijdens deze feestelijke dag. De kantine is geopend. U bent welkom aan de Lonjeweg 1, Hippolytushoef.