ALKMAAR - Net als voorgaande jaren organiseert de Stichting Vrienden MEE en MEE & de Wering een benefiet voor het Vrienden MEE Sportfonds, en wel op woensdag 13 juni. Traditiegetrouw zal dit in de middag gaan gebeuren op de tennisbanen van LTC De Zes Wielen in Alkmaar. Het avondgedeelte zal zich wederom afspelen in het AFAS-Stadion van AZ met een luxe drie-gangenmenu, een gastspreker en een veiling met unieke kavels.

Nadat in het verleden o.a. al Dennis van der Geest, Glenn Helder, Co Adriaanse en Chris Wobben medewerking verleenden aan de benefiet waarbij het doel is om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor jongeren die het moeilijker hebben zal dit jaar Jeroen Otter als gastspreker ten tonele verschijnen. Otter is bekend als voormalig wereldkampioen shorttrack en succesvol Olympisch coach. Bijzonder dit jaar is ook nog dat AZ aan een ieder die zich inschrijft een gratis business-seat krijgt aangeboden voor een thuiswedstrijd.

Wilt u dit jaar ook meedoen aan de benefiet voor het Vrienden MEE Sportfonds? Wees er dan snel bij want de aanmeldingen gaan hard!
Deelname kost slechts €75,- p.p, (all inclusief) en dit bedrag gaat volledig naar het Vrienden MEE Sportfonds

Programma 13 juni:

15.00 uur – 17.30 uur: Tenniswedstrijden en clinic (voor de liefhebbers)
18.00 uur – 21.30 uur: Avondgedeelte in AFAS Stadion met luxe drie-gangenmenu, presentatie van Jeroen Otter, en een veiling met unieke kavels.

Inschrijven kan via www.meewering.nl/sportfonds

Heeft u nog vragen of u wilt meer info?
Neem dan contact op met projectleider Raoul van der Wel van Mee & de Wering via 06-53450258 of r.vanderwel@meewering.nl