WIERINGERWERF - Kunnen alle jeugdspelers topsporter worden? En welke training hebben zij nodig om beter te worden? Het zijn vragen die centraal staan de achtste editie van het AZ Voetbalschool Seminar. Het jaarlijkse symposium brengt op donderdag 9 februari weer ruim 400 trainers, coaches, leiders, coördinatoren en bestuursleden uit het Noord-Hollandse voetbal bij elkaar. AZ nodigt u daar graag voor uit!

Motorisch leren
Het Seminar staat in het teken van motorisch leren. Prof. Dr. Peter Beek deelt nieuwe, praktische en relevante inzichten in techniektraining en geeft antwoord op bovenstaande vragen. Beek is hoogleraar Coördinatiedynamica van de Faculteit Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij promoveerde op motorisch leren: de kunst van het zo goed mogelijk uitvoeren van bewegingen.

In het laatste gedeelte van het Seminar neemt een aantal prominenten plaats op het podium. Dit panel bestaande uit AZ-topscorer Wout Weghorst, Prof. Dr. Peter Beek en assistent-trainer Dennis Haar gaat onder leiding van Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg praten over hoe zij bovenstaande in hun dagelijkse werkzaamheden gebruiken.

Meer info over het opgeven bij Ton Korevaar